0

Horeca in cijfers

Betreffende de werkgelegenheid. Beleid en cijfers Horeca en detailhandel daar hoort als vanzelf een stevig en aantrekkelijk horeca - en detailhandelsaanbod bij. gfk, univé consumenten Monitor: Elektrische fietsen 2016; Rabobank, cijfers en Trends, Branche-informatie tweewielspeciaalzaken, 2017. Cijfers liegen niet en keuzes kan je het beste maken op basis van cijfers. Feiten en cijfers bizlocator: beschikbare panden voor horeca, handel en bedrijven. Cijfers van het Trimbos Instituut tonen aan dat, hoewel het aantal rokers sinds de jaren zestig sterk is afgenomen, nog steeds bijna. Als u feiten en getallen zoekt over de gemeente Vlaardingen, kunt u terecht op de website Vlaardingen in Cijfers. Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform dat zich uitsluitend richt op de financiering van horeca (gelieerde. en welzijn 58 voorziening, detailhandel 39 voorziening, horeca 48 makkelijk voorziening, onderwijs en kinderopvang 77 voorziening, overig. De pensioenregeling voor de horeca en catering is veranderd per). 2, hoe wordt mijn huid bruin? 1 cause of wrinkles, with dozens of studies documenting the impact. A lip balm formulatedwith seaberry extracts to supply nutrition and 10 murumuru butter to hydrate and smooth fragile lips.

horeca in cijfers

Scholieren vertekenen cijfers laagopgeleiden

Cijfers van het cbs meer cijfers over Handel en horeca, handel en horeca, meer cijfers over Arbeid en sociale zekerheid. de branche groeide vorig jaar met 4,6 procent tot 13,8 miljard euro, blijkt uit nieuwe cijfers van Koninklijke, horeca, nederland (KHN). Factsheet Trends in de horeca, cijfers en onderzoek trends in de horeca komende jaren van invloed zijn op de ontwikkelingen in de horeca. biologische geitenboerderij, kanoverhuur, openluchttheater, maneges, veerponten, spa, camping, fietsverhuur en diverse horeca. Bed breakfast - nieuws en achtergronden uit de b b-branche. Horeca laat goede cijfers zien, horeca laat goede cijfers zien. ict; Maritiem en techniek; Zorg en welzijn; Economie en ondernemen; Horeca, bakkerij en recreatie; Groen; dienstverlening en producten. Welkom op de website van de Stad Mechelen. Visie cijfers Handel horeca. cloud-gebaseerde kassasysteem helpt je het personeel te managen, je klanten snel en foutloos te bedienen en geeft je grip op je cijfers. Beleid en cijfers Horeca en detailhandel Economie in cijfers feiten en cijfers geven meer inzicht in de ontwikkelingen van de lokale. Er zijn geen cijfers per beroep over het aantal werkende laagopgeleiden en het aantal werkende scholieren. Horeca in Cijfers is een online database, samengesteld door guidea, waarin je cijfers terugvindt.

horeca in cijfers

de bezitters van een elektrische fiets is 32 het hiermee eens. Nederlanders die het weggedrag van elektrische fietsers een onvoldoende geven, doen dit meestal (50) omdat ze handelingssnelheid van de elektrische fietsers te langzaam vinden of omdat ze te snel rijden (50).

Home ph c - welkom bij Pensioenfonds

Het kassasysteem voor de horeca, lightspeed Restaurant

Lf-gebruikers die een fietstrekvakantie ondernemen, overnachten vooral in hotels (32 in een tent (24 bij een b b (23) of bij Vrienden op de halen fiets (22). Bestedingen / economisch effect (basis: fietstrektochtfietsers die lf-routes gebruiken) In de periode april-september 2016 wordt per persoon gemiddeld 243 uitgegeven voor een fietsvakantie (minimaal de helft van de dagen gefietst dit is 34 meer dan tijdens een gemiddelde binnenlandse toeristische vakantie ( 185). Nederlanders gaven in de periode april-september 2016 in totaal 251 miljoen aan fietsvakanties (minimaal de helft van de dagen gefietst) in eigen land. Naar boven Kerncijfers fietsinfrastructuur 2018 Bron: brt/TOP10 nl 2018 en fietsplatform (landelijke routedatabank) 2018 ruim.000 kilometer aan fietsmogelijkheden in Nederland (circa.000 km fietspaden.000 km lokale wegen) Het bewegwijzerde fietsknooppuntroutenetwerk is ruim.000 kilometer lang en telt ruim.700 knooppunten in het. Er is een netwerk van iets meer dan.600 kilometer lf-routes. 49 regionale netwerken (knooppuntroutes) 1 landelijk netwerk (LF/ lange-afstandroutes) 1 landelijk 'systeemverantwoordelijke fietsplatform naar boven 16 van de nederlanders heeft een elektrische fiets. Het hebben van een elektrische fiets verhoogt de frequentie van fietsen (utilitair en recreatief 72 van de elektrische fiets-bezitters fietst minimaal een aantal keer per week (niet-bezitters 57). Van de fanatieke fietsers uit het anwb-onderzoek fietst 32 tijdens een recreatieve fietstocht meestal op een elektrische fiets. Van de fanatieke fietsers met een elektrische fiets fietst 66 minimaal eens per week voor het plezier. 48 van de nederlanders vindt dat elektrische fietsen steeds hipper worden. 63 vindt de elektrische fiets niet alleen voor ouderen.

Bekendheid en gebruik lf-routes (fietsvakantie vakantie die consument als fietsvakantie ervaart). In 2014 kent 66 van de fietsvakantiegangers de lf-routes. Ongeveer een derde van de fietsvakantiegangers gebruikte tijdens hun fietsvakantie in Nederland (ook) de lf-routes. Lf-gebruikers die een fietstrekvakantie ondernemen fietsten gemiddeld door 3,1 provincies. Tijdens een fietsstandplaatsvakantie doen lf-gebruikers gemiddeld 1,8 provincies aan. Profiel lf-gebruiker (fietsvakantie vakantie die consument als fietsvakantie ervaart. Basis: Nederlanders die lf-routes hebben gebruikt en in 2012/2013 een fietsvakantie hebben ondernomen) de lf-gebruiker die een fietstrekvakantie onderneemt is gemiddeld 48 jaar, iets jonger dan de lf-gebruiker die vanaf én locatie fietst (53 jaar oud). Lf-gebruikers tussen de 25-45 jaar kiezen relatief vaak voor een fietstrekvakantie. 55-64 jarige lf-gebruikers fietsen tijdens de vakantie juist vaker vanaf én vakantielocatie. 68 van de lf-gebruikers gaat met zijn tweeën op fietsvakantie. Lf-gebruikers maken tijdens een fietsvakantie dagelijks gemiddeld 4 stops, meestal bij een horecagelegenheid, picknickplaats of rustbankje.

Handel horeca - stad Mechelen

Deze groep is in vergelijking met hun aandeel (31) in de nederlanders bevolking sterk supplements oververtegenwoordigd. 43 van de fietsdagtochten wordt met zijn tweeën gemaakt. Bij 41 van de fietsdagtochten, fietst de fietser in zijn eentje. Onder de gebruikers van knooppuntroutes voor dagtochten bevinden zich relatief veel 55-64 jarigen (23) en 65-plussers (31). Vanaf de leeftijd van 45-54 jaar groeit het deel van de recreatieve fietsers dat minstens eens per week op de pedalen stapt. Naar boven, kerncijfers fietsvakanties 2016, bron: nbtc-nipo research - cvo 2016 en nbtc-nipo research Onderzoek lf-gebruikers 2014. Aantal fietsvakanties (fietsvakantie minimaal de helft van de dagen gefietst). Tijdens 4,1 miljoen van 14,6 miljoen vakanties in eigen land wordt wel eens gefietst. In de maanden april-september 2016 was 30 van de vakanties waarin wel eens gefietst wordt een specifieke fietsvakantie - waarbij meer dan de helft van de dagen aan fietsen besteed wordt. In de periode april tot en met september 2016 zijn ruim een miljoen fietsvakanties in eigen land ondernomen. horeca in cijfers

De meeste fietsdagtochten (94) worden vanuit huis gestart (op de fiets). De weekenddagen zijn het populairst voor een recreatieve fietsdagtocht; 21 van de fietsdagtochten wordt op een zondag ondernomen en 18 op zaterdag. Bij 22 van de fietsdagtochten wordt gebruik gemaakt van knooppuntroutes. Dat zijn ruim 27 miljoen fietsdagtochten waarbij knooppuntroutes worden gebruikt. Hoe langer de fietsdagtocht, hoe vaker gebruik gemaakt wordt van knooppuntroutes. Bij korte tochten wordt relatief weinig gebruik gemaakt van knooppunten. Bij fietsdagtochten tussen de 20 en 50 km is het percentage 28 en bij fietsdagtochten tussen de 50 en 100. Naar boven, kerncijfers profiel van de dagtochtfietser 2015. Bron: nbtc-nipo research, cvto 2015 en cbs, bevolking per maand, 2015. Mannen maken vaker een recreatieve fietsdagtocht dan vrouwen. 55 Procent van de recreatieve fietsactiviteiten wordt ondernomen door een man, 45 door een vrouw. Ongeveer de helft (49) van de recreatieve dagtochtfietsers is 55 jaar of ouder.

Feiten en cijfers, amsterdamse bos - amsterdamse bos

Gemiddeld wordt 1,46 per persoon per fietsdagtocht uitgegeven. Tijdens een fietsvakantie (april-september 2016) gaven Nederlanders gemiddeld 33,30 per persoon per dag uit, dit is 26 meer dan tijdens een gemiddelde binnenlandse vakantie ( 26,40). Naar boven, kerncijfers fietsdagtochten 2015, bron: nbtc-nipo - cvto 2015, bijna de helft van alle nederlanders heeft een fietsdagtocht (van een uur of langer, incl. Reistijd) voor het plezier gemaakt. Dat zijn ruim 8 miljoen Nederlanders. Nederlanders hebben in totaal 193 miljoen recreatieve fietsdagtochten van een uur of langer gemaakt. De gemiddelde groepsgrootte is 2 personen. 43 fietst met z'n tweeën, 41 fietst alleen. Een gemiddelde fietsdagtocht duurt 2,6 uur. 57 van de recreatieve fietsdagtochten duurt langer dan 2 uur.

horeca in cijfers

In 2017 zijn 957.000 nieuwe fietsen verkocht; een stijging ten opzichte van 2016 toen zon 928.000 fietsen verkocht werden. In 2017 was de e-bike goed voor 31 van het aantal verkochte fietsen (2016: 29 dit zijn circa 294.000 elektrische fietsen. In 2017 zijn verder nog.572 speed pedelecs verkocht, bijna 30 meer dan in 2016 (3.576) en 2015 (3.539). Voor tegen de wet wordt een speed pedelec niet als fiets, maar als brommer gezien. De gemiddelde verkoopprijs van nieuwe fietsen steeg in de periode van 7 in ( schoonheidsspecialiste 29). Aan een nieuwe gewone fiets wordt gemiddeld 608 uitgegeven, aan een e-bike 1948. De totale verkoopwaarde van alle verkochte nieuwe fietsen steeg tussen 2013 en 2017 van 797 miljoen naar 976 miljoen ( 22). Op jaarbasis wordt ruim 534 miljoen besteed aan recreatief fietsen; 251 miljoen aan binnenlandse fietsvakanties (cvo 2016) en 283 miljoen tijdens fietsdagtochten (cvto 2015). Fietsers gaven in een jaar tijd 186 miljoen uit aan consumpties tijdens het fietsen van een dagtocht. Dit is 66 van de bestedingen tijdens de fietsdagtocht.

Trends in de horeca

Het fietsplatform presenteert binnen de fietsrecreatiemonitor cijfers en trends rondom het recreatieve fietsen in Nederland. Onderstaand staan de belangrijkste fietsfeiten opgesomd. Effecten van fietsen in Nederland 2018. Fietsdagtochten 2015, profiel van de dagtochtfietser 2015, fietsvakanties 2016. Fietsinfrastructuur 2018, elektrisch fietsen 2016, kerncijfers effecten van fietsen in Nederland 2018. Bronnen: nbtc-nipo research - cvto 2015 cvo april-sept 2016; Univé/Gfk, univé consumenten Monitor: Elektrische fietsen 2016; rai/bovag/Gfk, fietsen in de statistiek nederland, 2018; rai, speed pedelecs, 2018; rai, feiten en cijfers fietsen 2018, 2018. Er zijn 22,8 miljoen gewone fietsen, 1,9 miljoen e-bikes.500 speed pedelecs in Nederland. Gemiddeld bezit een huishouden 3 fietsen. 16 van de nederlanders bezit een elektrische fiets. Van deze 16 heeft vervolgens 6 een high speed e-bike. 24 van alle nederlanders fietst elke dag (zowel utilitair als recreatief). Nederlanders onder de 50 jaar fietsen vaker elke dag dan Nederlanders van 65 jaar en ouder (respectievelijk 27 en 17).

Horeca in cijfers
Rated 4/5 based on 841 reviews
SHARE

horeca in cijfers Xupyk, Sun, April, 29, 2018

Soort Plaats: pan ams voor alle pannekoekenrestaurants in Amsterdam. Soort postcode: oos 17 voor alle oosterse restaurants met een postcode van.

horeca in cijfers Ewyfyxi, Sun, April, 29, 2018

Plaats: voer een paar letters van een plaatsnaam in zoals ams voor amsterdam. Postcode: voer de eerste twee cijfers van de postcode in dus bb, zodoende krijg je alle restaurants in de omgeving ook te zien! Soort Restaurant: voer in oos voor Oosters, med voor Grieks, Italiaans, Spaans, vis voor visrestaurants, pan voor pannekoekenrestaurants, Alg voor algemeen, spec voor speciale restaurants. Tur voor Turkse - marrocaanse restaurants. Soort land: vis eng voor alle vis restaurants in Engeland.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: